Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obeses obre l’ISTIU

El festival programa fins diumenge una quinzena de concerts a Castelló d’Empúries i Empuriabrava.

Els concerts de Mishima i El Pot Petit ja han esgotat les entrades i les actuacions de Ferran Palau, Guillem Roma, Delafé acústic o Aria ofereixen les últimes entrades.

El festival es posa en marxa amb més del 70% de les entrades venudes.

El concert del grup Obeses ha inaugurat aquesta passada nit la segona edició del festival ISTIU que se celebrarà fins diumenge i oferirà una quinzena de concerts a Castelló i a Empuriabrava. Impulsat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, el festival se celebra en espais amb encant tant del centre històric com d’Empuriabrava, amb una programació variada i de qualitat amb la voluntat d’arribar a tota mena de públics.

El festival arrenca amb més d’un 70% de les entrades venudes i amb diversos concerts que ja han exhaurit les entrades o n’ofereixen les últimes. Els concerts de Mishima i El Pot Petit ja han penjat el cartell d’entrades exhaurides, mentre que les actuacions de Ferran Palau, Guillem Roma, Delafé acústic o Aria ofereixen les últimes localitats.

Al llarg d’aquests dies també hi actuaran El Pony Pisador, The Sey Sisters, Joanjo Bosk, Alex Dee, Vanila i Miqui Puig -que a banda del seu concert també oferirà una sessió de DJ.

El festival es tancarà diumenge amb el concert del cap de cartell de la segona edició. El compositor i pianista Albert Guinovart oferirà una actuació única on repassarà la seva prolífica carrera artística. El músic interpretarà peces en solitari al piano però també s’acompanyarà de la cantant Elena Gadel, del tenor Miquel Cobos o del Guinovart String Quartet per interpretar una selecció de peces del seu ric univers creatiu.
  

Concerts a preus populars o gratuïts

El festival oferirà una quinzena de concerts de qualitat a preus populars o gratuïts . En el cas dels concerts de pagament, el festival mantindrà la seva política de preus econòmics i la majoria d’actuacions tenen un preu d’entre 5 i 15 euros. En tots els casos cal formalitzar la compra o la reserva al web www.istiu.com. També es poden adquirir les entrades a les oficines de turisme de Castelló i Empuriabrava.

La majoria dels concerts seran amb la gent asseguda. Només hi haurà dos concerts a peu dret, a la zona del Trabuc -amb El Pot Petit- i al Passeig Marítim d’Empuriabrava -amb el Pony Pisador i Vanila-.

El festival ISTIU oferirà una programació variada i de qualitat amb la voluntat d’arribar a tota mena de públics, posar en valor diversos espais amb encant del centre històric i Empuriabrava i contribuir a la dinamització d’altres sectors de la localitat, com la restauració, l’hostaleria o el comerç.