Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Museu d’Història Medieval organitza visites guiades temàtiques durant l’estiu per donar a conèixer el patrimoni històric i cultural de Castelló d’Empúries

Com cada estiu, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de Castelló d’Empúries ofereix les seves visites guiades al museu i al centre històric de la vila setmanalment, cada dilluns, dimecres, divendres i diumenge, per tal de donar a conèixer el ric patrimoni cultural i la història de la vila comtal, l’antiga capital del comtat d’Empúries, posant un èmfasi especial en l’època medieval.

Per aquest motiu i en col·laboració amb l’empresa Terramar, s’han organitzat dues visites guiades temàtiques que tindran lloc cada setmana durant els mesos de juliol i agost: la visita teatralitzada “Capturat, jutjat i penjat” al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, que es fa cada dilluns a les 19 h de la tarda, entre el 5 de juliol i el 30 d’agost, al preu de 8 € (5 € pels menors de 13 anys); per a informació i reserves cal trucar al telèfon 972 25 08 59, o bé a reserves@terramar.org.

I també la visita guiada “Les pedres parlen”, que s’ofereix cada dimecres, divendres i diumenge a les 11 h del matí, en català, castellà i francès, al preu de 5 €. La sortida és des de l’oficina de turisme del centre històric i per a reservar cal trucar al telèfon 618 54 79 58, o bé a reserves@terramar.org. Aquesta visita ofereix al llarg del recorregut també un tast de diversos productes gastronòmics locals, oferts gratuïtament pels establiments i comerços del municipi i amb la col·laboració de l’associació Comerç Castelló d’Empúries.