L’Ajuntament de Castelló d’Empúries a través del seu departament de promoció turística participarà aquesta setmana al Tast Emotion d’Estocolm.

Conjuntament amb diverses destinacions, empreses del sector turístic i hotels del municipi, es realitza un workshop i una presentació davant del TTOO, Agències de Viatges i premsa per presentar-li directament la nostra oferta.  

El Tast Emotion dins el pla d’accions del patronat de turisme Costa Brava és una representació audiovisual i sensorial per presentar la Costa, que es va iniciar el 2018, mitjançant un videomapatge (mapping) i un àpat elaborat pel xef del restaurant Casamar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin.

El Departament de Turisme ha participat aquest any a aquestes accions directes enfocades als mercats alemany,a Munich, holandès a Amsterdam i, aquest dimecres, al mercat suec.

Accions com aquestes ajuden a reforçar la promoció conjunta de presentació de marca Costa Brava i a través d’organització de viatges de familiarització coneixen de primera mà la nostra oferta creant potencialitats directes de negoci amb el sector turístic.