Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El South American Project interpreta a Paquito D’Rivera

El septet liderat pel trompetista argentí Guillermo Calliero culmina el Festival Nàutic Jazz Empuriabrava, el 25 d’agost.

La formació S.A.P (South American Project) interpreta un estil inèdit en el festival; el latin jazz. Quant a la formació, es tracta d’un septet liderat pel trompetista argentí Guillermo Calliero, integrat per músics reconeguts dins l’espectre jazzístic català, estatal i internacional. Així mateix, la formació està constituïda per músics d’Argentina, Uruguay, Cuba, i Catalunya. I, amb relació al gènere musical, uneix el seu bagatge artístic per plasmar-lo en un projecte que porta el segell de la música sud americana i el seu mestissatge amb el jazz.

En aquest concert, ofereix un tribut al grandíssim músic cubà i màxim exponent del Latin-Jazz Paquito D’Rivera, amb qui van gravar durant la pandèmia. A més a més, sorprenen per la varietat de paisatges rítmics (Milonga, Candombes, Boleros, Salsa, Tango, Chacarera) i per la seva connexió amb el públic.

Amb tot plegat, us esperem a la plaça de les Palmeres a les 22 h, per gaudir del concert recordant la figura de Paquito D’Rivera.