Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els col·legis electorals del 28M estaran situats a la Sala Polivalent i a l’Espai Alberes

La sala polivalent acollirà les seccions 1 i 2 amb dues meses a cada secció i l’Espai Alberes les seccions 3 i 4 també amb dues meses a cada secció.  

El 28 de maig estan cridats a les urnes de Castelló d’Empúries 5.771 ciutadans i ciutadanes.
En aquesta ocasió, Castelló d’Empúries comptarà amb dos col·legis electorals situats un a la Sala Polivalent i l’altre a l’Espai Alberes. La targeta censal indica a cada ciutadà on ha d’anar a votar, però us informem que hi haurà 4 seccions, la 1 i 2 a la Sala Polivalent i la 3 i la 4 a l’Espai Alberes. Cada secció amb dues meses. Consulteu les zones de cada secció:

Secció 1 (Sala Polivalent)

Secció 2 (Sala Polivalent)

Secció 3 (Espai Alberes)

Secció 4 (Espai Alberes)

La jornada electoral s’iniciarà a les nou del matí i s’allargarà fins a les vuit del vespre. Cada elector o electora s’haurà d’identificar abans de votar mitjançant els següents documents:

· DNI (no serveix el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi ha la fotografia)
· Targeta de residència, en el cas de persones estrangeres o ciutadanes de la Unió Europea que la tinguin.
· Carnet de conduir (amb fotografia)
· Passaport (amb fotografia)

S’accepta la presentació d’aquests documents encara que estiguin caducats, però han de ser els originals. No s’admeten fotocòpies.

A les vuit del vespre, una vegada hagin votat les persones de les meses i s’hagin inclòs els vots per correu, s’obriran les portes dels col·legis per a la gent que vulgui veure l’escrutini en directe. Des de l’Ajuntament durant la jornada electoral es donaran dades de participació a les 14 h i a les 18 h.

Del resultat de les eleccions d’aquest diumenge, en sortiran 17 regidors que, el dia 17 de juny, elegiran l’alcalde o l’alcaldessa del municipi després de prendre possessió.