Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Acaba el Casal Puigmal 2023

Aquest dissabte va ser el darrer dia del Casal Puigmal. Aquest espai de lleure, que va començar el dia 18 de març, s’ha portat a terme durant 10 dissabtes de 15 a 18 hores, a l’IE El Bruel Empuriabrava.

El Casal Puigmal és un projecte que va dirigit a nens/es de 1r a 6è de primària on es fan diferents activitats lúdiques com tallers, sortides amb bicicleta, jocs esportius o gimcanes, entre altres. S’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn i pretén que els nens i nenes disposin d’un espai lúdic i de lleure, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants.

Enguany el casal ha tingut com a centre d’interès la seva pròpia volta al món, tenint en compte l’origen familiar de tots els i les participants en el casal. Cada dia han “visitat” un país per conèixer-ne les seves tradicions, costums i jocs.

Aquesta edició ha comptat amb 28 infants escolaritzats al municipi. El Casal Puigmal és una activitat molt consolidada al municipi amb molt bona valoració pels seus participants.