Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Empuriabrava present a la Boot Düsseldorf 2024

El departament de Turisme de l’Ajuntament promociona Empuriabrava i el seu entorn com a la marina residencial mes gran d’Europa.

La Boot de Düsseldorf celebra enguany es seu 55ena edició i espera arribar com a mínim, a les 250.000 visites que va rebre l’any passat de 110 diferents països.

El saló està obert del 20 al 28 de gener i exposaran 1.500 expositors, la Boot Messe ha esdevingut la Fira Nàutica Internacional més important del món.

Aquesta és la setena edició en la què l’ajuntament de Castelló d’Empúries i Empuriabrava participa conjuntament amb l’Associació de Ports Esportius de Catalunya.

La Boot ofereix la possibilitat d’oferir als apassionats del mar un espai únic a la marina residencial d’Empuriabrava amb tot un ventall de possibilitats de natura, cultura i gastronomia al municipi, com a oferta complementària.

La resposta dels visitants és àmplia i grata i sobretot coneixedora d’Empuriabrava i el seu port. Aquest tipus d’acció promocional amb presència física ajuda a  fidelitzar un sector turístic molt important per al municipi no tant sols per la seva qualitat, sinó també pel seu nivell econòmic.

Pel regidor de Turisme de l’Ajuntament, Rafael Giron, “La participació a la Boot Düsseldorf 2024 és molt positiva, ja que permet a Castelló d’Empúries i Empuriabrava destacar com la marina residencial més gran d’Europa. A través d’aquesta oportunitat, compartim les nostres atraccions i reforcem la visibilitat del municipi a nivell internacional. Estem encantats de representar el nostre municipi i subratllar la seva importància en el context europeu”.