Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Enquesta oberta a tothom per saber l’opinió sobre el procés de transició energètica a Castelló d’Empúries

Un dels principals desafiaments que tenim com a societat -i que hem de donar resposta els propers temps- és el procés de transició energètica. A l’Alt Empordà és un tema d’actualitat i polèmica, derivada especialment dels diferents projectes de grans instal·lacions que han estat notícia els darrers temps.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries considerem que és un repte compartit a què hem de donar resposta, especialment des de la visió local del territori. Per aquest motiu s’ha iniciat la redacció d’un Pla Estratègic de Transició Energètica, on volem definir quin serà el model per al nostre municipi. El procés de transició energètica també ens obre nombroses oportunitats de creixement econòmic i apoderament ciutadà, en un tema tan rellevant com és l’energètic. Ens genera capacitat de creació d’avantatges en costos i posicionament competitiu com a destinació turística, però també ens ha de permetre combatre la pobresa energètica a les llars de casa nostra.

Amb tot, creiem que aquesta ha de ser una visió compartida entre l’administració pública, els agents econòmics i la ciutadania. Per aquest motiu, volem que sigui un procés participat on l’opinió de tots hi pugui quedar reflectida.

En aquest sentit, demanem a tothom qui tingui una vinculació amb el municipi, que ompli una breu enquesta per recollir la vostra opinió i visió sobre el repte de com encarar la transició energètica i que serà de molta utilitat i valor en la redacció del Pla Estratègic de Transició Energètica del municipi.

➡ Podeu omplir l’enquesta accedint en aquest enllaç https://www.1ka.si/a/348280

Versió en castellà: https://www.1ka.si/a/348280?language=9

L’enquesta restarà activa fins al 15 de novembre.