Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es reprenen les activitats culturals presencials a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries

Les noves mesures del PROCICAT permeten als museus i equipaments culturals d’organitzar en aquests espais activitats culturals amb assistència de públic, a partir del dilluns 8 de març. Amb la voluntat d’iniciar un procés cap a la normalització de l’activitat museística i cultural en l’àmbit del patrimoni i la cultura, l’Ecomuseu Farinera reprèn les activitats presencials.

El dissabte dia 20  es celebrarà el Taller familiar de natura: Creem un hotel d’insectes? Serà a les 11h i es farà amb un aforament de màxim 14 persones per 6 unitats de convivència. Recordeu els nens i nenes han d’anar acompanyats d’un adult i el preu són: 2€ els adult si 1€ els majors de 6 anys.  Aquesta activitat rep el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, el diumenge 21 a les 17.30h, es celebrarà a la sala del blat del museu el Taller debat : Qui té roba per rentar? Una trobada gratuïta amb les comissàries de l’exposició REMOR Petra Vlasman i Gràcia del Ruste. Un espai per debatre conjuntament sobre la pèrdua dels espais públics comuns i el rol de la dona i de l’home al s. XXI.

Per totes les reserves cal trucar al tel. 92 25 05 12 o bé enviar un correu electrònic a informacio@ecomuseu-farinera.org