Arxiu Municipal de Castelló d’Empúries_Brossa -Anglada

Aquest divendres la Capella de Sant Antoni de Castelló d’Empúries torna a estar de celebració. Com cada any, l’Associació de Cortals de Sant Antoni formada pels pagesos dels masos de Castelló d’Empúries, organitza un seguit d’actes que s’allargaran durant tot el cap de setmana. Divendres  17 de gener a les 12 h  del migdia es portarà a terme la Missa en honor al Sant a la Capella de Sant Antoni. L’edificació, que data del segle XVII i que va ser reformada al  segle XIX, està situada molt a prop del Cortal d’Avinyó. Pels que no la conegueu, es tracta d’una petita i bonica capella d’una sola nau. A la dovella de la  façana principal hi ha un escut amb una parra que fa referència a la família Avinyó.

El dissabte 18, continuaran els actes de celebració amb el sopar de germanor a les 21 h als  locals parroquials. El preu del sopar és de 10€ els adults i  6 € els menors de 12 anys.

Diumenge 19, a les 12.30h a la Basílica de Castelló d’Empúries,  s’oficiarà la Missa pels difunts dels Cortals de Sant Antoni amb acompanyament d’orquestra a la sortida de missa i, seguidament, hi haurà mitja audició de sardanes amb la Cobla Sol de Banyuls.

Els actes estan oberts a tothom. Qui estigui interessat en assistir al sopar pot comprar els  tiquets a la cooperativa agrícola a(972 25 02 45) o al telèfon 610 6705 403 (Anna Gusó).