Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Final de curs a l’escola de música

L’escola municipal de música arriba a un nou final de curs i se’ns fa estrany no poder acomiadar-lo amb els alumnes i les famílies a la festa de final de curs com és costum a l’escola.  

Tot i haver-nos vist amb la obligació d’anul·lar moltes activitats que teníem programades durant aquests darrers mesos de curs, l’activitat de l’escola no ha parat ni un moment. Un testimoni d’aquesta activitat són les #AudicióVirtual, on alumnes i professors, individualment o en grup, ens mostren el que estem treballant des de casa. Podeu gaudir de l’ #AudicióVirtual a les xarxes de l’escola (Youtube, Facebook i Instagram).

L’escola seguirà amb les activitats telemàtiques fins al divendres 19 de juny, dia en què acaba oficialment el curs 2019-2020. De totes maneres, abans d’acabar el curs,  ens agradaria oferir la possibilitat de fer una tutoria/classe individual amb els alumnes d’instrument. Aquesta trobada servirà per planificar una mica la feina d’estiu i fer una ullada als instruments per deixar-los a punt per treballar de valent a l’estiu. Serà una trobada totalment voluntària i d’acord amb totes les mesures de protecció que siguin necessàries. 

Durant aquestes tres útimes setmanes farem també la inscripció pel curs 2020-2021. Per facilitar la tasca, us enllacem la fitxa d’inscripció en format PDF editable, només caldrà que retorneu el document degudament omplert al correu electrònic de l’escola musica.castellodempuries@gmail.com . Podeu escriure’ns a aquesta mateixa adreça per resoldre dubtes o demanar una visita presencial.

L’escola de música està oberta als alumnes a partir dels 6 anys (o de 5 anys, si queden places lliures al grup d’iniciació) i sense límit d’edat a partir d’aquí. Durant l’estiu treballarem amb il·lusió per preparar les activitats del nou curs i amb la voluntat de poder oferir noves especialitats, com la bateria i la guitarra elèctrica, a les assignatures i instruments que ja venim oferint.