Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les extraescolars municipals d’iniciació esportiva amb un balanç molt positiu

Aquest curs 2018-2019 es van impulsar grups a les tres escoles del municipi

Finalitza la tercera temporada d’extraescolars municipals d’iniciació esportiva amb un balanç molt positiu pel que fa a la participació i a la qualitat de les activitats.

En el marc de la campanya “viu l’esport a Castelló d’Empúries”, es van impulsar per aquest curs 2018-2019 amb l’ajut de les AMPES quatre grups d’extraescolars d’iniciació esportiva liderats per monitors titulats (un llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport i un grau superior d’animació esportiva). Concretament s’han impulsat tres grups d’habilitats motrius bàsiques i específiques i jocs cooperatius (pels alumnes de P4, P5 i 1r) i un grup multiesports (pels alumnes de 3r i 4t).

Cal destacar que amb aquests tres grups, especialment el grup multiesports, s’ha participat dels cross comarcals durant el 1r quadrimestre i de les trobades esportives comarcals i locals durant el 2n quadrimestre.

Concretament la participació per escoles ha sigut la següent:

  • Un grup de P4 del Ruiz Amado amb 17 participants
  • Un grup de P5 i 1r del Ruiz Amado amb 21 participants
  • Un grup de P4 i P5 del Joana d’Empúries amb 8 participants
  • Un grup de 3r i 4t del Bruel amb 12 participants

Un total de 58 participants que gairebé duplica els inscrits al curs 2017-2018.

Des del departament d’esports ja estem treballant per impulsar més grups de cara el curs 2019-2020 i seguir millorant amb la qualitat de les activitats municipals d’iniciació esportiva.