Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres del Parc del Trabuc que formen part del Pressupost Participatiu

Nova zona de pícnic amb jocs infantils, aparcabicicletes i una font

Una de les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu de l’edició del 2018, i recentment finalitzada, fou l’adequació del parc del Trabuc fent-hi una zona de pícnic i un parc infantil.

L’actuació realitzada es va iniciar l’any passat amb la instal.lació de les taules i cadires de la zona de pícnic, sobre una base de formigó, la instal.lació d’una font, papereres i uns aparcabicicletes. Finalment, aquest febrer s’ha instal.lat els Jocs infantils amb un gronxador pels més petits i amb l’ús de materials naturals com la fusta, en consonància amb la ubicació de l’entorn.

la inversió prevista era de 40.000 €, però l’Ajuntament ha millorat i complementat la proposta incloent-hi una font, papereres i un aparcabicicletes i l’ús de materials més integrats a l’entorn com la fusta. El cost total de l’actuació ha estat de gairebé 55 mil €. Aquesta actuació permet una millora en una de les zones verdes més rellevants del municipi, creant un espai verd de lleure per a totes les edats.

Així mateix, l’altra proposta del Pressupost Participatiu 2018, l’adequació d’un tram de carril bici al municipi, encara la fase final, ja que aquest, s’inclou dins del projecte que es realitzarà a la zona de la rotonda de Castellonou, i que permetrà connectar la Via Verda, el Pirinexus i el Bicitrasncat.

Més informació dels pressupostos participatius a: Castello.cat/particiapcio