Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Histeriostrip tancarà el IV cicle de teatre Empori

Com ja és tradició finalitza l’edició de l’Empori amb una jornada de Microteatre. Enguany, per tancar la quarta edició, s’han organitzat les companyies Grup de Teatre Esplais, Tequatre, el Col·lectiu el Paller i Despertaferro per crear quatre muntatges englobats en un títol comú: Histerioestrip. Els espais que l’espectador visitarà durant l’estona que dura Histeriostrip són el Convent de Sant Agustí, el Paller d’en Malino, el Convent de la Mercè i l’enyorat Bar del Centro

La voluntat d’aquest Microteatre és, més enllà de veure les quatre propostes amb els diferents enfocaments que dona cada una de les companyies, visitar Castelló acompanyats sempre per un guia que, durant les 2 hores que dura l’experiència, posa en situació a l’espectador fent-los pinzellades d’anècdotes i històries de la vila. 

Per poder participar s’han d’adquirir les entrades, amb un valor de 5 euros, a les oficines de turisme o a www.castello.cat.  

Amb Histeriostrip es tanca aquesta quarta edició de l’Empori i obre les portes a la cinquena que, a causa de la remodelació de la Sala Municipal, es veu obligada a reformular els espais per encaixar-hi les diverses propostes artístiques. Abaixem el teló per aixecar-lo de nou.