Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cap de setmana 100% cultural a Castelló d’Empúries

Avui a les 16h es farà l’obertura oficial de la 12ª edició de la Ruta de l’Art fent un recorregut, amb les autoritats,  pels diferents espais expositius sortint de l’Ecomuseu-Farinera. No serà, però,  fins a les  20.00 h que es portarà a terme l’acte d’inauguració a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries on hi haurà l’actuació de musicArt  que finalitzarà amb un espectacle, correfoc i batucada amb els Senyors del Foc a l’exterior de la Basílica.

Dissabte i diumenge s’obriran els espais expositius i el Mercat d’Art a partir de les 11 h tancant el dissabte a les 21 h i el diumenge a les 19 h .

Durant el cap de setmana es portaran a terme altres activitats com visites guiades, tant al matí com a la tarda, degustacions i concursos (Rutakids i Rutagram)

Consulteu tota a informació www.rutadelartce.com

Per segon any consecutiu la Ruta de l’Art coincidirà amb les Jornades Europees de Patrimoni. Queda així demostrada l’activitat del nostre territori i la riquesa pel que fa a patrimoni històric. 

Sota el lema Obrint les portes del patrimoni cultural, Castelló d’Empúries ha organitzat un ventall d’activitats durant els tres dies de les jornades per tal de divulgar la riquesa cultural i el patrimoni museístic del municipi entre els visitants i usuaris dels museus. El programa d’activitats, coordinat pel Departament de Patrimoni Històric i Museus de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, inclou jornades de portes obertes, exposicions i visites als museus del municipi, amb la participació de l’Ecomuseu-Farinera, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, la Basílica de Santa Maria i la Sinagoga del Puig Mercadal de Castelló d’Empúries.

Podràs consultar aquestes propostes a l’agenda en línia (http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2019), un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2019.

Bon cap de setmana cultural a tothom!