Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La primera ruta de la 12ª Ruta de l’Art

Ahir a les 16 h les autoritats van fer el primer recorregut per l’itinerari de la 12ª Ruta de l’Art. Durant la visita als diferents espais expositius els organitzadors, Anna Ma Constanseu, coorganitzadora juntament amb l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i també comissària de la Ruta i, Salvi Güell, alcalde de Castelló d’Empúries, van repartir els diplomes als artistes participants en aquesta 12ª edició.

Acabat aquest primer recorregut, que va finalitzar al Mercat d’Art situat a la Sala Municipal, els artistes van voler homenatjar Anna Mª Constanseu amb un quadre de grans dimensions format per diferents quadres més petits pintats per ells i que, col·locats tots junts, composaven la cara de la comissària i organitzadora. El motiu d’aquest petit homenatge és l’esforç i dedicació que l’Anna Ma ha dedicat a la Ruta al llarg d’aquests dotze anys.

Seguidament, a les 20 h, els artistes es van reunir tots a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries on es van fer els parlaments. L’acte va finalitzar amb una foto de família i un refrigeri a la Llotja. Els Senyors del Foc van ser els encarregats de posar un punt i final espectacular a la festa fent ballar les bèsties més originals, com el Bruel, i donant pas al cap de setmana més artístic que viu Castelló d’Empúries.

Avui i demà s’obriran els espais expositius i el Mercat d’Art a partir de les 11 h i tancaran les portes avui dissabte a les 21 h i demà a les 19 h .

Durant aquests dos dies també es portaran a terme altres activitats com visites guiades, tant al matí com a la tarda, degustacions i concursos (Rutakids i Rutagram)

Consulteu tota a informació www.rutadelartce.com