El Departament de Cultura de la Generalitat distribueix entre les biblioteques públiques de Catalunya 65.000 cartes perquè els nens i nenes demanin llibres als Reis d’Orient. Com cada any, el Servei de Biblioteques ha editat una Carta als Reis en català que té el distintiu de guardar un espai on els nens poden llistar els llibres que desitgen.  La il·lustració de la carta d’aquest any ha estat feta per Francesc Rovira, il·lustrador amb una gran experiència en contes i revistes infantils.

Podeu venir a recollir la carta als reis a la Biblioteca de Castelló d’Empúries.

https://biblioteques.gencat.cat/ca/el-servei-de-biblioteques/linies-dactivitat/promocio_lectura_cultura/projectes/nadal-a-les-biblioteques/la-carta-als-reis/

I per ajudar els nens a decidir quins llibres volen demanar als Reis d’Orient, també tenim disponible la Guia de literatura infantil i juvenil Cler d’Hivern, amb recomanacions de novetats editorials per a infants. Aquesta guia ha estat elaborada pel grup CLER, format per professionals de les biblioteques públiques de les comarques gironines i treballa des de l’any 2004 per tal de difondre la literatura infantil i juvenil. La biblioteca Ramon Bordas i Estragués en forma part, juntament amb 24 biblioteques més.