Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jornades de portes obertes als centres educatius del municipi

Les Jornades de Portes Obertes es realitzaran amb cita prèvia

Properament està previst que comenci el procés de preinscripció escolar pel curs 2021-2022. Les dates provisionals pel 2n cicle d’Educació Infantil i Educació Primària són del 15 al 24 de març de 2021 i les d’Educació Secundària Obligatòria seran del 17 al 24 de març. Cal tenir en compte que fins que no es publiqui al DOGC la resolució de la preinscripció hi podria haver modificacions en algunes dates.

Aquest any, arrel a de la situació de pandèmia actual, no és possible realitzar la sessió informativa que habitualment organitzàvem conjuntament les tres escoles i l’Ajuntament a l’inici del procés de preinscripció, però a partir de la setmana vinent, els centres educatius del municipi han organitzat unes jornades de portes obertes presencials perquè les famílies que hi estiguin interessades puguin visitar-los. Des de l’Ajuntament hem volgut facilitar la informació de manera conjunta perquè les famílies que tinguin fills que s’hagin de preinscriure puguin tenir tota la informació del municipi recollida.

És aconsellable, si les condicions sanitàries ho permeten, que es visitin els centres educatius i que s’assisteixi a les jornades de portes obertes dels centres, on es pot conèixer de primera mà el professorat, els espais, les seves característiques, el projecte educatiu, la seva oferta educativa i preguntar tot el que necessitin saber. Així, pares i mares poden acabar de perfilar les seves preferències i recollir-les a la llista definitiva de centres.

Les Jornades de Portes Obertes es realitzaran als centres educatius amb cita prèvia:

IE EL BRUEL EMPURIABRAVAESCOLA JOANA D’EMPÚRIESESCOLA RUIZ AMADO
3 de març (secundària) i 9 de març (primària) a les 16 h9 i 10 de març de 16.30 a 18.30 h1, 2, 3, i 4 de març de 16 a 18 h
Tel. 972 45 66 25Tel. 972 15 86 06 (de 9 a 12 h i de 14.30 a 16.30 h)Tel. 972 25 02 34
https://agora.xtec.cat/ieempuriabrava/https://agora.xtec.cat/ceipjoanadempuries/https://agora.xtec.cat/escolaruizamado/

A més d’assistir a les jornades de portes obertes, les famílies també poden adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament per demanar més informació, així com consultar el web de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries castello.cat, a l’apartat d’Ensenyament, on s’hi anirà penjant tota la informació i enllaços d’interès sobre la preinscripció a mesura que es vagi publicant.