Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca rep una nova subvenció del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Cada any la biblioteca rep subvencions per a l’adquisició de fons, tant per part de la Diputació de Girona, com del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Una d’aquestes subvencions és el SAB, una subvenció per ajudar als editors que publiquen en català. Enguany, atès que aquest sector està patint una forta crisi, la subvenció s’ha ampliat. La biblioteca Ramon Bordas i Estragués va rebre una primera subvenció de 6000 € el mes de març i gràcies a aquesta ajuda aquest més tenim més novetats que mai perquè els nostres lectors en puguin gaudir: més de 80 llibres infantils i juvenils, 50 obres de narrativa, 50 llibres de coneixements per a adults. Podeu consultar totes les guies de novetats del mes de novembre a la nostra web: http://scur.cat/J6DKDN

I recordeu que les biblioteques segueixen obertes per fer préstec amb cita prèvia:  ens demaneu el que necessiteu per telèfon 972 250 611 o per mail biblioteca@castello.cat, nosaltres us preparem els documents i quedarem entesos amb un dia i una hora per passar-ho a recollir.

I per seguir ajudant al sector editorial català, acabem de rebre una segona subvenció del SAB de 2.582 € i avui mateix ja hem començat a fer la tria dels nous documents: contes, novel·les, assaigs, etc.