Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Festa Major dels més petits

Tot i que la programació de la festa Major va destinada majoritàriament a un públic familiar, hi ha dos espectacles dirigits especialment als més petits: Disorder, a càrrec de Pere Hosta; i la nova aventura d’Els Atrapasomnis.

Amb Disorder, l’humor seriós de Pere Hosta aterrarà al claustre del convent de Santa Clara, el proper dissabte a les 18.30h . L’espectacle, recomanat per a nenes i nens a partir de 10 anys, ha vingut a canviar el mòn … o si més no ho intentarà! Cada dia fem tràmits, presentem documents, busquem certificats,…fem papers. Avui l’oficina surt al carrer per ordenar i controlar. Per fer veure els perills que s’exposa el vianant. Acompanyat per la interacció i participació del públic redescobrirant i reordenarant el carrer. Esperi el seu torn!

L’espectacle familiar Atrapasomnis, que tindrà lloc diumenge a les 19.30h al Pati del Palau dels Comtes, presenta una nova aventura amb un format de gran concert familiar. Amb set músics a dalt l’escenari, faran de la música el millor instrument per arribar a la lluna i ajudar-la. Un repertori renovat i actual, amb els clàssics de sempre del grup, amb les cançons dels dos discos publicats, l’hora dels somnis i Anem amunt i juntament amb tota l’escènica i energia que els caracteritza. Una festa en tots els sentits, on tot el públic participa. El principal objectiu d’aquest espectacle és fomentar la cooperació, i donar un missatge que expliqui que totes i tots som igual d’importants quan es treballa en equip.

Per a totes dues propostes cal reservar entrada a www.castello.cat. L’aforament és limitat i per tant, es demana que les persones que hagin reservat entrada i finalment no hi puguin assistir, que les alliberin enviant un correu electrònic a cultura@castello.cat.