Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El 21 i 22 d’agost torna el Vichy Catalan Vòlei Tour a la platja d’Empuriabrava

La Federació Catalana de Voleibol continua les proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021, que per sisè any consecutiu compta amb el suport del patrocinador principal, Vichy Catalan. El circuit compta amb un total de 9 proves, 5 de les quals ja s’han celebrat.

El proper 21 i 22 d’agost, tindrà lloc a la platja d’Empuriabrava, una prova puntuable abans de la gran final.


Les dues primeres proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2021, es van celebrar durant el mes de maig a Barcelona amb una catalogació especial. La primera es va disputar el 8 i 9 de maig i la segona el 22 i 23 de maig. Amb aquestes dues proves es va donar inici a les proves puntuables a la costa catalana  que s’ha anat allargant fins ara i que preveu celebrar la gran final a la platja del Petroli de Badalona a finals d’agost.

La resta de proves s’han disputat a Vilanova i la Geltrú, 5 i 6 de juny; Torredembarra, 19 i 20 de juny; Tarragona, 3 i 4 de juliol; Cunit, 10 i 11 de juliol; i Cambrils, 31 de juliol i 1 d’agost. La final, on es coneixeran els nous campions de Catalunya, es disputarà a Badalona el cap de setmana del 28 i 29 de d’agost. Com ha novetat destaca l’entrada al circuit de la ciutat de Tarragona. 

Un any més, les finals masculines i femenines de cada una de les proves seran retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya, donant una visibilitat molt més àmplia a aquest esport, que arribarà a totes les cases de Catalunya amb les finals de diumenge a la tarda i, durant la setmana, amb possibles repeticions. Un desplegament logístic i de personal de gran esdeveniment esportiu. 

La Federació Catalana de Voleibol vetllarà per un compliment estricte de totes les mesures de prevenció i protecció davant la pandèmia de la COVID-19 que garanteixin una competició segura tant als esportistes com als organitzadors. En aquest sentit, es segueixen els protocols que marquen en cada moment les autoritats competents.


L’objectiu principal del Vichy Catalan Volei Tour és ser un punt de trobada amb tots els practicants habituals del vòlei platja i donar a conèixer els nous Campions de Catalunya del 2021. Un títol que ostentaven fins ara els germans Javi i Vicente Monfort, en categoria masculina, i Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, en la femenina.