La jornada tindrà lloc el proper 30 de març a la Capella del Convent de Santa Clara a partir de les 17.30 h, pensada com un espai amb professionals de referència per promoure les capacitats que tots tenim dins per emprendre un projecte, ja sigui personal o professional.

El programa contempla unes conferències i una experiència amb la intenció de mostrar les habilitats i les capacitats que tenim a l’hora d’emprendre un projecte, ja sigui personal o professional.
La regidora regidora de formació, treball i ocupació, Sra. Anna Massot ha manifestat que “Aquesta jornada d’autoconeixement pretén ajudar a les persones a descobrir el propi potencial interior i creure amb pròpies capacitats per afrontar els objectius que es plantegen i millorar. Es vol posar consciència en les eines i capacitats que tenim dins nostre a l’hora d’emprendre qualsevol projecte, tant personal com professional. Crec que lligar espiritualitat i emprenedoria per a realitzar canvis vitals és un encert, perquè s’empodera a les persones a tenir èxit a la vida partint de les pròpies capacitats.

En els nous temps que s’estan configurant és bàsic tenir noves eines amb les quals poder aportar valor. Eines que la majoria de vegades tenim dins nostre i que desconeixem, ja que hi ha emocions, com per exemple la por, que posa frens, obstacles i excuses perquè ens quedem com estem, i no sortim de la nostra zona de confort; fet que ens porta a un immobilisme personal gens positiu.

En Tristan Llop, periodista, cabalista, empresari, comunicador i escriptor de molts llibres sobre la consciència i com aquesta ens pot ajudar a viure amb harmonia; conjuntament amb la Joana Frigolé, psicòloga, coach, conferenciant i autora del llibre Posa Llum a la Teva Vida, tots dos seran els encarregats de compartir la seva experiència i el seu coneixement en dues conferències-taller. Ells ens explicaran la importància de les emocions i de la voluntat a l’hora de tirar endavant projectes, i de tot el que tenim dins nostre, com a éssers humans, amb un gran potencial creador.

Acabarà la jornada una experiència sonora-meditativa amb projecció de mandales sobre la Natura, a càrrec de Albert Cuevas i Edgar Tarrés, on s’integrarà, des del Silenci, tot el viscut durant la jornada.

L’objectiu és que les persones que vinguin s’enduguin una bona dosi d’energia positiva i motivadora, a la vegada que descobreixen capacitats personals que els poden ser molt útils per crear un camí de consciència, benestar i felicitat.

Programació:

17.30 h Conferència-taller, per descobrir el poder de les emocions per transformar la teva vida. A càrrec de Joana Frigolé

19 h Conferència sobre aprendre a utilitzar el gran potencial que tenim dins i moltes vegades no el sabem veure. A càrrec de Tristan Llop

21 h Experiència de sons harmònics, projeccions i meditació per sentir el poder que tenim dins nostre. A càrrec d’Albert Cuevas i Edgar Tarrés.

Els ponents:

Tristan Llop: periodista, cabalista, astròleg i coach global, empresari, comunicador i escriptor. Agent de canvi que facilita enfocs diferents a una situació, problema o vida, ha publicat 11 llibres.

Joana Frigolé: Psicòloga, coach, conferenciant i autora del llibre Posa Llum a la Teva Vida. Experta en transformació emocional de persones, equips i organitzacions

Albert Cuevas i Edgar Tarrés. Consciència i creació. Ofereixen una experiència basada en el poder creatiu del so i del silenci.

Foto: acte de presentació de la Jornada