Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Audicions de Primavera de l’Escola de Música

Tocant a la fi del 2n trimestre de l’Escola municipal de música de Castelló d’Empúries, arriba el moment que els alumnes ens mostrin tot allò que han après aquests darrers mesos al centre. Per aquest motiu, l’escola ha organitzat cinc dies d’Audicions de primavera, en la que els alumnes d’instrument, ja sigui individualment o en petits grups de cambra, ens mostraran la feina feta a l’escola aquest trimetre.

Els darrers anys, l’escola programava dues setmanes d’audicions d’alumnes, a finals de gener i a finals de maig. La novetat d’aquest curs, i comptant amb la sala d’audicions completament equipada, ha estat fer una audició d’alumnes al final de cada trimestre. D’aquesta manera els alumnes tenen el repte d’actuar en públic més sovint, i els alumnes que han participat en activitats com el Fem Música, poden compartir amb els companys de l’escola les peces que hi han presentat.

Una altra novetat de la que podrem gaudir en aquesta setmana d’audicions, serà de l’estrena de la nova generació d’alumnes que participen en la Cobla Castellonina. En els darrers anys, tots els alumnes de la Castellonina han tingut la possibilitat de poder participar en cobles professionals de la zona i han deixat pas a una nova generació d’alumnes d’instruments de cobla del centre.

Les audicions de Primavera es duran a terme de dilluns 25 al dijous 28 de març i el divendres 5 d’abril a les 19h a la sala d’audicions de l’escola de música, al claustre del convent de Sta Clara.

Paral·lelament, els dies 30 i 31 de març i 7 d’abril, un grup d’alumnes de guitarra de l’escola participaran a la Guitarrada 2019; així com el 6 d’abril, els alumnes de Cant coral de grans es desplaçaran a Vic per fer l’assaig de la Cantata “La màquina del temps”, que s’interpretarà el proper 4 de maig a l’Auditori de Girona. Unes de molta feina per l’escola de música, de la que esperem gaudir i aprendre d’allò més.