Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Natura és salut. Arriba la Setmana de la Natura 2020 a l’Ecomuseu-Farinera

La Setmana de la Natura tindrà lloc del 3 a l’11 d’octubre de 2020 a tot Catalunya i permetrà posar en valor la conservació de la natura. La crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint en aquests temps posa de rellevància la relació directa de la salut de les persones amb la del nostre entorn. Per això, ara més que mai, cal fer visible la necessitat d’implicar-nos col·lectivament per assegurar l’equilibri dels ecosistemes: la salut de l’aigua dels nostres rius, l’aire que respirem, la salut de les aus, els pol·linitzadors o la vida del sòl que ens proveeix d’aliments.

Més de 100 activitats ja estan previstes i són consultables a https://setmananatura.cat/2020. L’Ecomuseu-Farinera hi participa programant l’activitat: Explorem l’espai EmpordàNA’T i la salut del riu La Muga!. Descobrirem l’espai EmpordàNA’T, porta d’entrada als quatre parcs de l’Empordà, i gaudirem d’una passejada que ens portarà fins al riu La Muga on investigarem la seva salut. Serà el diumenge 4 d’octubre de 2020 a les 11h. És una activitat gratuïta i requereix inscripció prèvia al telèfon 972 250 512.

Durant l’activitat us podreu fer una fotografia amb un cartell que portarà com a lema #NaturaésSalut per tal de compartir a les xarxes socials.

Aquesta activitat té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.