Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Reunió de coordinació sobre el Pla d’Actuació Covid-19 entre l’EAP de Roses, els centres educatius i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries

Ahir a la una del migdia va tenir lloc a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries una reunió convocada per l’Alcalde Salvi Güell i els Departaments d’Ensenyament i Salut de l’Ajuntament, a petició de la direcció de l’Equip d’Atenció Primària de  Roses, per informar sobre el Pla d’Actuació Covid19 que han de seguir els centres educatius.

Es convocar totes les escoles i instituts del municipi, inclosa la llar d’infants municipal, però també a les escoles i llar d’infants de Pau i Palau Saverdera, i hi van assistir també l’alcalde de la població, el regidor de salut, David Garre i la regidora d’Ensenyament, Anna Massot, així com diferents tècnics municipals.

La reunió va estar dirigida pel director de l’EAP de Roses, Ricard Bonet, i els diferents referents sanitaris d’aquesta Àrea Bàsica de Salut per aquests centres educatius, incloent personal de pediatria, infermeria i també el Gestor Covid Escolar d’aquesta zona.

En aquesta sessió es va informar sobre els diferents protocols i circuits d’actuació que cal activar en casos de COVID als centres escolars i també en cas de detectar símptomes de la malaltia per part d’algun membre de les seves comunitats educatives. La reunió va servir també per a poder aclarir i resoldre molts dubtes que sorgeixen al respecte així com per exposar i compartir diferents situacions que es produeixen o poden succeir amb relació a aquesta situació als centres escolars.