Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament amplia d’un terç a una jornada sencera la dedicació de la tècnica d’ocupació al Servei Municipal d’Ocupació.

El Departament de Treball, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha augmentat, des de gener de 2019, la dedicació d’una tècnica d’ocupació a jornada sencera. Això permet que el servei pugui dedicar dos dies sencers a fer entrevistes individuals i dos dies sencers a l’Aula Activa. L’Aula Activa és un espai equipat amb ordinadors que permet als usuaris assistir-hi i rebre una atenció, seguiment i assessorament en el seu procés de cerca de feina. Aquest servei, fins gener de 2019, només es portava a terme al Centre Emprèn d’Empuriabrava, i ara també el podem portar a terme els dijous a la tarda al Casal de Castelló.

El Servei Municipal d’Ocupació també fa una funció d’intermediació laboral entre els usuaris del servei i les empreses que presenten les seves ofertes mitjançant una borsa de treball; aquest darrer 2018 s’han gestionat 216 ofertes de feina a les quals s’ha donat resposta amb usuaris inscrits a la borsa de treball. Els darrers anys ha augmentat notablement la gestió d’ofertes de feina del servei, l’any 2015 se’n van gestionar 69, el 2016 van ser 101, l’any 2017 en van ser 146, i l’any passat es van gestionar, les ja esmentades, 216 ofertes.

Aprofitem per recordar a les empreses que utilitzin la borsa de treball municipal, els interessats en el servei es poden posar en contacte amb nosaltres a través de telèfon o correu electrònic, de la mateixa manera que poden trobar una fitxa a la pàgina web www.castello.cat per facilitar la seva demanda. Properament farem una campanya d’informació del servei d’intermediació per a totes les empreses del municipi.

Tel. 972 250 165 / 972 456 817 o bé borsadetreball@castello.cat