Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament busca alternatives a la delegació de competències municipals al Consell Comarcal relatives a la protecció animal

Després de diverses reunions mantingudes, per una banda, de forma interna amb els tècnics de l’Ajuntament i, per l’altra, amb algunes associacions animalistes de la comarca,  l’Ajuntament vol comunicar que :

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries es compromet a buscar alternatives a la delegació de competències municipals, relatives a la protecció animal, al Consell Comarcal. L’Associació Progat Ampuria s’ha ofert a allargar els seus serveis unes setmanes més i donar així temps a l’Ajuntament per explorar noves opcions.

L’Ajuntament continuarà treballant amb el projecte de centre d’acollida d’animals municipal en els terrenys als quals ja estava previst construir-lo. En aquests moments s’està tramitant la modificació del POUM que permeti fer-hi la instal·lació. Ara per ara, tenir aquest servei propi,  és l’opció prioritària que es planteja l’Ajuntament.

Per últim, l’Ajuntament vol mostrar la voluntat de seguir treballant per tal de trobar la millor solució per a l’acollida dels gossos abandonats al municipi. Vol agrair també a l’Associació Progat Ampuria que s’avingui a allargar el seu servei durant aquestes properes setmanes així com a les entitats que s’ofereixen en l’assessorament i l’ acompanyament en aquest nou projecte.