Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’ Ajuntament de Castelló d’Empúries impulsa un pla per la Dinamització comercial i empresarial de Castelló d’Empúries i Empuriabrava

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries impulsa un pla per la Dinamització comercial i empresarial de Castelló d’Empúries i Empuriabrava amb la contractació d’un agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), que es va incorporar el mes de desembre del 2021 en el departament de promoció econòmica i comerç. La iniciativa s’inscriu en les pautes descrites al Projecte de desenvolupament comercial del municipi.

Algunes de les accions concretes que contribuiran a millorar la competitivitat del sector als municipis i que impulsarà aquesta iniciativa són les següents: potenciar la renovació dels locals comercials del nucli antic, millorar la imatge dels locals buits, fomentar la interacció amb el sector de la restauració i la cultura, potenciar l’emprenedoria empresarial, implementar la tecnologia als comerços entre d’altres.

Les iniciatives AODL tenen presència a tot Catalunya i es troben en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En el cas del projecte AODL del municipi , la subvenció del SOC és del 80%, mentre que al 20% restant hi col·labora l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Provisionalment, el període d’acció serà entre desembre del 2021  i desembre del 2022, amb perspectives de seguir el projecte a partir del 2022 i fins al 2025.