Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’oferta turística de Castelló i Empuriabrava es promociona a la Fira B-Travel de Barcelona

El cap de setmana de l’1 al 3 d’abril, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha estat present al Saló de Turisme B-Travel, de Barcelona. Es tracta d’una fira de turisme destinada al públic viatger, de Barcelona i voltants, on s’hi troben les principals agències de viatges, hotels, companyies de transport i empreses de serveis turístics. S’hi reuneix una àmplia mostra de destinacions nacionals i internacionals perquè els visitants puguin organitzar les seves vacances. 

El nostre municipi hi va ser representat a través d’un estand compartit amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, juntament amb el de l’Agència Catalana de Turisme. Des d’allà es va informar de totes les experiències i visites que es poden fer a Castelló, Empuriabrava i Aiguamolls de l’Empordà; aixi com de les activitats culturals, del turisme actiu i de natura que es pot practicar a la nostra zona. 

La Fira ha comptat amb un total de 100 expositors de Catalunya, Espanya i diferents països. En total hi ha hagut 20.000 visitants, la majoria de Barcelona i rodalies.  

Durant els tres dies que ha durat la fira, hi ha hagut una gran afluència de públic interessat sobretot en activitats a l’aire lliure, rutes en bicicleta o senderisme i platges. En general la nostra destinació és coneguda per la majoria dels assistents, tot i que molts no hi havien estat i es van mostrar interessats en venir a conèixer-la.

Les hores de més afluència foren al matí i migdia, entre les 11 i 13 hores. El públic interessat en la nostra proposta va ser barceloní en un 75% aproximadament.  

Segons la Regidora, Xon Hugas, “recuperar la participació a fires presencials de proximitat ajuda a promocionar i visualitzar la destinació i reforçar la fidelització a casa nostra”.