Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha adherit a la plataforma de comerç local creada per la Diputació de Girona

El proper dimarts, 23 de febrer, es portarà a terme una formació de forma telemàtica per a aquells comerços i establiments que vulguin adherir-s’hi

 L’objectiu d’aquest market place és incentivar la compra al comerç local.  Aquesta plataforma donarà més visibilitat als comerços a través de la xarxa i permetrà als clients poder fer les compres des de casa.

És per aquest motiu que l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Associació de comerciants i empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, anima al teixit empresarial del municipi a adherir-s’hi. Per tal de facilitar-ho, es portarà a terme una senzilla formació que tindrà lloc el proper dimarts, 23 de febrer, de 14 h a 16 h, de forma telemàtica.  

No cal inscripció, per accedir a la reunió cliqueu al següent enllaç. Tot el procés de formació i adhesió és gratuït.  Accés a la reunió

Instruccions de connexió:

A continuació es detallen els passos a seguir per a entrar a la reunió si no teniu Teams (Google Chrome):

  • Feu clic a l’enllaç “Click here to join the meeting”
  • Feu clic a l’opció “Continueu amb aquest navegador” (si no veieu aquesta opció ha de ser alguna semblant. Alguna que faci referència a obrir sense utilitzar l’aplicació).
  • Introduïu el vostre nom, comproveu que teniu activats el micròfon i la càmera, i finalment feu clic a “Uneix-m’hi ara”.

Per consultes podeu contactar amb turisme@empuriabrava.cat o al 972 45 08 02