Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ingressarà un total de 1.436,25€ per La Marató de Tv3

Un cop finalitzades les diferents activitats proposades per part de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries per recaptar diners per a la Marató de TV3 d’enguany, s’ha arribat a la quantitat de 1.436,25€.

Recordem que per aquesta edició no s’han pogut organitzar les activitats que se solien realitzar habitualment per a recaptar diners per la Marató de TV3, a conseqüència de la situació actual de pandèmia.  Tot i això,  es van poder oferir diferents alternatives perquè els ciutadans i ciutadanes que així ho volguessin poguessin col·laborar amb aquesta causa solidària participant de diverses maneres.

Per una banda, hi havia la proposta de l’Ecomuseu Farinera, que permetia realitzar un donatiu o bé directament a la guardiola que hi havia al propi museu o també fent un donatiu voluntari al recollir una fotografia del projecte “Vivint el 2020” del fotògraf castelloní Jordi Cassú. D’altra banda, hi havia l’opció de participar al concurs del Pessebre Fotogràfic que ha estat exposat durant les festes de Nadal tant al pati del palau del Comptes com al costat del Centre Cívic d’Empuriabrava, a partir del qual l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es va comprometre a donar 3€ per cada persona que hi participés; cal dir que al llarg d’aquests dies hi han participat un total de 75 persones. A més, hi havia diferents guardioles repartides per diferents dependències municipals i a establiments de la població (El Forn Antic Cusí, Rostisseria El Caliu, Merca Jardí SL, JOMAR, Centre d’estètica, Irene Daunis, Samadhi Yoga i Ca la Montse) a través de les quals es podia realitzar també un donatiu de manera voluntària. Per últim, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries sempre fa una aportació finalista de 1.000€ a aquesta activitat solidària.

Sumant les quantitats recaptades amb totes aquestes accions, s’ha arribat a la quantitat de 1.436,25 que s’ingressaran íntegrament a la Marató de Tv3 d’enguany, que està dedicada a avançar en la recerca per tal de millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per la Covid-19,

La regidora Anna Massot agraeix a totes les persones que han fet algun donatiu o que han participat d’alguna de les accions que s’han proposat, així com a les entitats, establiments i persones implicats/des en les diferents propostes, i recorda que si algú continua volent col·laborar amb la Marató 2020, encara hi ha l’opció de poder-ho fer visitant el Pessebre de la Basílica que han realitzat els Amics de l’Orgue, doncs allà hi ha una guardiola on es pot dipositar el donatiu fins el 2 de febrer de 2021. Passada aquesta data, la mateixa entitat ingressarà la quantitat recollida a la Marató de Tv3.