Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Alcalde i els regidors de l’equip de govern publiquen la seva agenda institucional

A partir d’avui es pot consultar l’agenda institucional de l’alcalde i dels regidors de l’equip de govern en un exercici de transparència vers la seva acció municipal.

A l’agenda, que es troba en l’apartat de l’equip de govern del web municipal, s’indiquen les activitats ja celebrades així com aquelles programades per a la seva propera realització. En els calendaris de cada regidor/a i de l’Alcalde es mostren tots els actes oficials que tenen repercussió en compliment de la seva missió institucional i també les reunions i audiències mantingudes.

Amb aquesta acció es dona compliment a un dels punts del Codi de Conducta dels Alts Càrrecs de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, assumit per tots els càrrecs electes del nostre Ajuntament, que estableix que s’ha de publicar en el portal de transparència les entrevistes i reunions o actuacions similars, amb persones físiques o jurídiques que siguin considerats grup d’interès, d’acord amb el que preveu la llei de transparència i la normativa de desplegament.