Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ecomuseu Farinera, escalfant motors per la reobertura amb un 4t paquet on line

L’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries està escalfant motors per la reobertura ara que hem entrat en fase 1 a comarques gironines.

Donat que encara no podem obrir les portes, us obrim de nou les portes virtuals posant a la vostra disposició diverses activitats que s’adapten a diferents públics:

L’aventura continua! Us presentem una opció pels més petits de la casa. Què us sembla ajudar al nostre amic extraterrestre que no sap res de la vida a la Terra a descobrir com es va el pa? I la farina?
Una activitat que forma part del llibret que per la campanya de Nadal animava a les famílies a visitar els museus de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona. Us podeu descarregar l’activitat aquí.!
Quan reobrim el museu, que serà ben aviat!, si us ha agradat l’activitat podreu recollir a l’entrada del museu el llibret complet.

Descobreix el catàleg Geografies MENUDES. Una travessia per la memòria històrica i el paisatge humà femení de Castelló d’Empúries, a partir de la màgia intemporal de la fotografia. Un projecte artístic de Pilar Farrés amb la col•laboració del fotògraf Manel Puig. Feu-hi una ullada a: 


Ceres, una historia mitològica sobre l’origen de l’agricultura. La mitologia grega i romana està plena d’històries fascinants amb herois valents, criatures màgiques, i déus i deesses amb superpoders. Us convidem a descobrir la història de Ceres de la mà del poeta Ovidi. Ceres, una historia mitològica sobre l’origen de l’agricultura. La mitologia grega i romana està plena d’històries fascinants amb herois valents, criatures màgiques, i déus i deesses amb superpoders. Us convidem a descobrir la història de Ceres de la mà del poeta Ovidi. Bona lectura!