Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dimarts comencen les preinscripcions de l’Escola Nàutica

El proper dimarts s’obre el termini per a formalitzar les preinscripcions del curs 2020-2021 de l’Escola Nàutica de Castelló d’Empúries. Els alumnes interessats en cursar els seus estudis a l’escola Nàutica poden formular les seves preinscripcions via telemàtica a partir de dimarts que ve, dia 2 de juny i fins al dia 8. Els dies 5 i 8 de juny també es podrà fer presencialment demanant cita prèvia. Qualsevol dubte o consulta es podrà resoldre al telèfon 618 245 860 (de l’1 al 4 de juny, de 10h a 13h) o al web de l’institut de Castelló d’Empúries.

Aquest cicle formatiu de grau mitjà de l’institut de Castelló d’Empúries capacita als alumnes per realitzar el muntatge, la reparació i el manteniment dels equips d’un vaixell d’esbarjo i dels serveis portuaris, així com realitzar el servei tècnic de post-venda. La seva durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics. Les persones que superen aquest cicle poden accedir al món laboral, a un cicle de grau superior (superant la prova d’accés) o al batxillerat.

Enguany la situació no ha permès portar a terme una jornada de portes obertes i per aquest motiu s’ha editat un petit vídeo.