Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ecomuseu Farinera i la Cooperativa Agrícola de Castelló d’Empúries anuncien l’anul.lació del cap de setmana Del Blat al Pa

El cap de setmana del 9 i 10 de maig estava previst la celebració de la 22a edició de la Fira Del Blat al Pa de Castelló d’Empúries i la 3a Fira agrícola d’ocasió.

Malauradament, la situació d’emergència pel COVID19 va obligar a tancar el museu el dia 13 d’abril de 2020 i a suspendre o ajornar les activitats programades. Amb l’allargament del confinament i tenint en compte que l’aixecament d’aquest es preveu gradual, les entitats organitzadores de la Fira, finalment han decidit anul·lar-ne l’edició d’enguany.

La programació estava ja molt avançada, amb tallers de pa per nens, visites guiades al museu, un espectacle de titelles, taller de creació de paneres, la col.laboració amb l’Esbart Dansaire de Castelló d’Empúries i novetats com una sortida guiada pels camps de diferents cereals de la Cooperativa Agrícola a Castelló d’Empúries amb degustació final de Pa de Tramuntana amb oli d’Espolla, amb xocolata o embotit.

Les dues entitat ara ja estan pensant en la propera Fira al 2021.