Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les del Xon’s Rem Empuriabrava guanyen el bronze en el Campionat d’Espanya de llaüt

Aquest 2022, a Santa Pola (Alacant), d’entre 24 equips d’arreu del Mediterrani, les veteranes del Xon’s han quedat primeres en l’eliminatòria del dissabte, amb la qual cosa van evitar la repesca de la tarda.

Durant el transcurs de la prova, les veteranes han desenvolupat una ajustada semifinal, que les ha col·locat a la final A. Una final que ja les proclamava un dels quatre millors equips d’àmbit estatal, en la qual han lluitat per la medalla. Després, han arribat a meta en segon lloc, darrere del Torrevieja, però aplicant el handicap: el sistema de compensació en segons per raó d’edat. Al final s’han proclamat terceres, un dels caixons del podi de la màxima competició en llaüt.

Carles Fàbrega, l’entrenador, valora el resultat i la temporada declarant que “tot i començar a preparar la temporada amb ganes i bon ritme, vam patir lesions, positius de covid i altres entrebancs que ens van obligar a reorientar objectius i fins i tot a renunciar a la lliga. Però la constància i les ganes ens van portar a guanyar el Campionat de Catalunya, per segon cop, i ara aquest valuós tercer lloc. Tots aquests mèrits, aconseguits per un equip de tan sols tres anys de vida i sense cap experiència prèvia com a sèniors, i amb una pandèmia enmig, són fruit del bon ambient, de la unió com a equip, de la confiança i d’entrenar, entrenar i entrenar.”