Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Espai Jove reparteix les llibretes de Salut editades per l’Oficina Jove de l’Alt Empordà

Es tracta d’una llibreta  amb diferents “tips” o recomanacions, que volen donar resposta a els dubtes que poden tenir els i les joves en una etapa de descobriment i formació com és l’adolescència

La setmana passada, l’Espai Jove va presentar i repartir les llibretes de salut als i les alumnes de 2n i 3r d’ESO de l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava. Aquesta llibreta ha estat editada per l’Oficina Jove de l’Alt Empordà en el marc de la campanya de Salut Jove, Fem Salut.

Es tracta d’una llibreta  amb diferents “tips” o recomanacions, que volen donar resposta a els dubtes que poden tenir els i les joves en una etapa de descobriment i formació com és l’adolescència. L’objectiu de la llibreta és donar-los informació per poder prendre  decisions amb prou coneixement i minimitzar situacions de risc en les seves accions. A la llibreta hi podran trobar informació sobre els següents temes: hàbits saludables, gestió emocional, sexualitat i afectivitat, violència masclista, autoimatge i trastorns alimentaris, nutrició, esport, primers auxilis, drogues i alcohol, pantalles. 

A cada separador, hi trobaran un codi Qr on els i les joves podran enllaçar amb una versió més extensa del tema en concret i trobar informació i recursos relacionats. Aquests documents amb la informació més extensa es poden trobar al web de l’oficina jove de l’alt Empordà (http://www.empordajove.cat/documents).

Tots els continguts han estat desenvolupats per professionals especialistes de cada tema.