Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Llegir té premi

Ja està en marxa una nova edició de Llegir té premi, que organitza el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura mitjançant la plataforma Legiland. Aquesta activitat està dirigida a lectors de 8 a 16 anys.

“Llegir té premi” és una solució basada en les TIC que pretén promoure el gust per la lectura.

Fins al 21 de juny els participants podran llegir de manera individual o a través d’equips (clubs de lectura) que ells mateixos creïn,  les lectures seleccionades a la plataforma i optar a guanyar diferents premis en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la comprensió lectora de les obres llegides.

Els participants podran seleccionar les obres a llegir entre 680 títols en català, castellà i anglès, també n’hi ha de lectura fàcil. Els títols a llegir es podran obtenir mitjançant la biblioteca digital eBiblioCat o estaran disponibles directament dins de la plataforma per cortesia de Legiland. Un cop llegida l’obra seleccionada els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera un nombre concret de punts: com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector. Es preveuen un seguit de premis per als lectors més actius com tauletes, rellotges intel·ligents i lots de llibres.

En el moment de registrar-se com a participant, els lectors han d’indicar quina és la seva biblioteca pública de referència, d’aquesta manera la biblioteca pot fer un seguiment de l’evolució dels seus usuaris. 

#Bibliotequesacasa  #LaCulturaACasa  #JoEmQuedoACasa #LegirTéPremi #bibliotequescat