Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Diputació de Girona engega la campanya «Ajudem-nos, triem productes i serveis d’aquí» per potenciar el consum vinculat al territori

Davant aquesta situació excepcional, i conjuntament amb productors, petits empresaris i el comerç (sectors primari, secundari i terciari, respectivament), la Diputació de Girona ha engegat la campanya «Ajudem-nos, triem productes i serveis d’aquí».

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar-nos, entre tots, a canviar el model econòmic i de consum actual per una nova economia estretament vinculada al territori, que ens faci menys vulnerables i ens permeti sortir reforçats de la situació actual.

«Ajudem-nos, triem productes i serveis d’aquí» es presenta amb una campanya transversal liderada des de la Diputació de Girona i amb el suport i la implicació de moltes entitats dels diferents sectors econòmics gironins, que representen milers d’empreses, comerços, productors i serveis.

La campanya neix amb un missatge clar i directe que té per objectiu interpel·lar tots els gironins: empreses, entitats públiques, escoles, famílies i tothom que escull adquirir un producte o servei de qualsevol mena (alimentació, mercats, comerç local, restaurants, hotels, vacances, oci, cultura…).

La Diputació fa una crida a tots els sectors implicats a sumar per ajudar-se entre ells i per transmetre aquest missatge per tots els canals de cada entitat.

Fins ara, ja s’han adherit a la campanya més de cinquanta productors, negocis d’hostaleria, comerços i empreses de Girona Excel·lent.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a campanya-ajudemnos@ddgi.cat.