Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Clubs de lectura virtuals

Les activitats de la biblioteca no s’aturen. En aquesta situació no podem continuar amb els nostres clubs de lectura habituals, però hem reformulat aquestes activitats i us oferim un seguit de clubs de lectura virtuals.

Club “Llegir el Teatre”. Dimecres 6 de maig. La Maria Rosa Oliveras  ens comentarà l’obra Les veus interiors d’Eduardo de Filippo.

A través de l’espai virtual: Facebook de la biblioteca @biblioteca.ramonbordas i al  YouTube de la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués. Aquesta activitat compte amb la col·laboració del Grup de Teatre Esplais i Tequatre

Club de Còmic. Divendres 8 de maig a les 18 h.

Comentarem David Boring de Daniel Clowe

Conducció del club a càrrec  d’Ovídia Barneo

Si voleu participar-hi contacteu amb la biblioteca mitjançant el mail biblioteca@castello.cat

Aquests 2 clubs són promoguts directament per la biblioteca de Castelló d’Empúries.

I des del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya s’han creat una sèrie de comunitats lectores virtuals,  per tal que  els usuaris de les biblioteques puguin gaudir dels clubs de lectura des de casa.

Es podrà interactuar amb el conductor i amb la resta de lectors a través de Tellfy, una app de comunicació instantània que garanteix la privacitat de les dades personals. Les lectures seran accessibles a eBiblio, el servei de préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Cada club tindrà una durada d’un mes.

Hi ha un gran nombre de clubs especialitzats en diferents temàtiques: Club de lectura de novel·la negra, Club de lectura Llegir el Teatre, Club de lectura “Llegim l’òpera”, Club de lectura de literatura catalana, etc. Aquests clubs de lectura tenen places limitades i cal inscripció prèvia. Aquí trobareu tota la informació:

https://biblioteques.gencat.cat/ca/el-servei-de-biblioteques/linies-dactivitat/promocio_lectura_cultura/clubs_lectura/clubsvirtuals/

El Club de lectura del teatre i de l’òpera  són activitats que també es duen a terme a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués de forma presencial i que esperem que ben aviat els puguem tornar a posar en marxa!