Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Marina Rossell obre la primera edició del Festival ISTIU

Amb les entrades exhaurides, la cantant va repassar les cançons del seu espectacle ‘Cançons de la Resistència’

El concert de Marina Rossell va inaugurar ahir al vespre la primera edició del Festival ISTIU de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Acompanyada pel pianista Xavier Lloses, la cantant va repassar les cançons del seu espectacle Cançons de la Resistència, en què recull i adapta cançons d’aquest àmbit, creades durant la Segona Guerra Mundial i contra el nazisme. No hi van faltar peces com Bella Ciao, Grândola o Lili Marleen, molt aplaudides pels espectadors que van esgotar les entrades de l’acutació celebrada al Pati del Palau dels Comtes. 

El Festival ISTIU programa al llarg d’aquesta setmana i fins diumenge una dotzena de concerts amb les actuacions destacades de James Rhodes, Joan Miquel Oliver, Reincidentes, Clara Peya o Xarim Aresté. També inclou en aquesta primera edició les actuacions de joves promeses de l’escena musical catalana, especialment d’artistes empordanesos, com Ernest Prana, Cesc Sansalvadó o Llum. Completen la llista d’artistes emergents el cantaor Pere Martínez i Agustí Burriel, Amb la voluntat d’arribar a tota mena de públics, el festival també ofereix l’actuació de l’Orquestra Maribel.

El festival ofereix concerts de pagament i actuacions gratuïtes. En tots els casos cal formalitzar la compra o la reserva al web del festival www.istiu.com . També es poden adquirir les entrades a les oficines de turisme de Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Des de l’organització es demana a les persones que reservin entrades gratuïtes que en cas de no poder assistir al concert alliberin les entrades.