A partir d’avui ja es poden anar a buscar les mascaretes de protecció infantils a les farmàcies del municipi.

Una vegada més el grup de voluntàries i voluntaris han confeccionat mascaretes per a la ciutadania, aquesta vegada per als més petits. 

Quan es va anunciar que s’estava estudiant la possibilitat que els menors poguessin sortir una hora al dia, es va plantejar la necessitat que ho fessin amb mascaretes de protecció. En aquests moments no és obligatori que surtin de casa amb mascareta però des de l’Ajuntament i amb l’ajuda de les voluntàries i voluntaris se n’han confeccionat per aquelles persones que en vulguin per als i les menors que tinguin a càrrec.  

Fa una setmana que des de l’Ajuntament es va subministrar  el material necessari a les persones que estan confeccionant mascaretes de protecció de doble capa: tela quirúrgica, filtre i gomes.  Aquest nou disseny de mascaretes és, evidentment, de mida  més petita per tal d’adaptar-se a les cares dels infants d’entre 3 i 12 anys. Amb l’objectiu que siguin més confortables  porten dues gomes que passen pel darrere el cap  que fan que quedin ben subjectes. 

A partir d’aquesta tarda ja es poden anar a buscar a les farmàcies del municipi i a partir de dilluns també n’hi haurà al CAP.

Des de l’Ajuntament es vol agrair una vegada més la feina de les voluntàries i voluntaris que han confeccionat les mascaretes  infantils així com a la bugaderia La Lavandería on s’han rentat i esterilitzat de forma desinteressada.  Alhora  també es vol recordar que la millor mesura de protecció contra el contagi per covid19 és la distància social.