Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Material de protecció per a les empreses i autònoms del municipi

Les taules de treball que el teixit empresarial del municipi i l’Ajuntament van iniciar a principis de maig  per tal de fer front a la reactivació del sector turístic i comercial,  es van dividir en tres sectors: taula de màrqueting i comunicació, taula d’economia i taula de salut i higiene.  En aquesta darrera taula,  un dels compromisos que va adquirir l’Ajuntament a petició de les empreses del municipi, és la de proporcionar-los els EPI’s (Equips de Protecció Individual obligatoris). Aquest material és bàsic i necessari per portar a terme els  protocols de seguretat i protecció i seguir les recomanacions sanitàries. Per tant, es fan indispensables per a les  1.070 empreses donades d’alta a Castelló d’Empúries per seguir donant servei en aquests moments i sobretot a partir de la Fase 2.
Els lots que es subministraran a les empreses o autònoms  que ho sol·licitin consten de gel hidroalcohòlic, mascaretes quirúrgiques i pantalles de protecció.
Per tal de rebre aquest material és necessari fer la sol·licitud, a partir de dilluns dia 1 de juny, omplint el següent formulari aquí.
Quan els EPI’s estiguin preparats des de promoció econòmica es posaran en contacte amb els interessats/des per anar a recollir-los al Centre Emprèn.