Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a Castelló d’Empúries

Aquest dimecres, dia de Sant Llorenç, la Fundació Santa Llúcia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ha preparat una matinal solidària, a la zona esportiva “El CAU”. L’activitat s’emmarca dins la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” i proposa un parell d’activitats per a totes les edats.

A partir de les deu del matí, nens i joves podran gaudir dels inflables aquàtics de la piscina. Mitja hora més tard, tindrà lloc una Masterclass d’Aquagym. Allà mateix es vendrà marxandatge també en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’entrada a la piscina serà gratuïta durant el matí. L’aportació solidària serà de 2€ que es destinaran a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple amb serveis de neurorehabilitació i recerca. Les persones que hi participin podran compartir el seu ”repte” o participació en la campanya a través de les xarxes socials fent servir l’etiqueta #Mullat2022.

Des de l’Ajuntament us animem a totes i tots a venir a mullar-vos, aprofitant que és festa local, per poder acompanyar les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Llença’t i Mulla’t!