Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comunicat de l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Castelló d’Empúries de rebuig a qualsevol forma d’agressió masclista

L’Ajuntament i la Comissió de Festes de Castelló d’Empúries volem expressar el nostre rebuig a les agressions masclistes que han tingut lloc durant la festa major de Castelló d’Empúries i manifestar que no deixarem de treballar per aturar aquestes accions lamentables.

L’Ajuntament i la Comissió de Festes volem mostrar tota la solidaritat amb les persones afectades i condemnem els fets que atempten una vegada més contra la llibertat de les dones en espais d’oci. Cal afrontar amb serenor i contundència aquests actes per tal que deixin de condicionar els espais de gaudi de les joves. No es pot cedir davant d’aquest tipus d’actituds. Amb aquest objectiu es continuarà treballant per conscienciar i protegir els espais de festa que permetin a les dones assistir-hi i gaudir-ne amb tranquil·litat.

Finalment, volem donar les gràcies a la feina de la Policia Local, a Mossos d’Esquadra, al Punt Lila, al servei d’ambulàncies i a l’empresa de seguretat privada per bolcar-se i coordinar-se en l’atenció i prevenció d’aquests casos.