Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Música i foc: Sant Joan a Castelló d’Empúries els dies 23, 24 i 25 de juny

Sant Joan torna amb el Castell de Focs a la platja d’Empuriabrava i els concerts de Balkan Paradise Orchestra i SUU.

Després de dos anys de pandèmia, recuperem la celebració de Sant Joan amb totes les activitats i sense restriccions. Les havaneres amb el grup Son de l’Havana i l’arribada de la Flama del Canigó, a càrrec dels GEIS, al centre històric, donaran el tret de sortida a la revetlla. La festa continuarà al Passeig Marítim d’Empuriabrava amb l’encesa de la foguera i ball amb l’Orquestra Welcome Band, a partir de les 22.30 hores. I, a mitjanit, tornarem a gaudir del Castell de Focs des de la platja d’Empuriabrava!

L’endemà, divendres 24, a les 18 hores, a la plaça dels Homes, audició de Sardanes amb la Cobla Els Rossinyolets. I, a partir de quarts de vuit, al Passeig Marítim d’Empuriabrava, nit de música amb els concerts de Panxuts Beer Band, Balkan Paradise Orchestra i Els Perduts de Sant Esteve de les Roures.

Finalment, dissabte 25, l’artista SUU, una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans, farà sonar els seus millors temes a l’escenari de la platja d’Empuriabrava. Seguidament el grup Somboits tancarà la nit.

Torna el Sant Joan a Castelló d’Empúries i ho fa amb foc i molta música per donar la benvinguda a l’estiu.