Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

No saps què llegir? Demana a la biblioteca un lot de recomanacions sorpresa

Ara que ens hem de passar moltes hores a casa, volem que no us avorriu! Ens expliques què t’agrada, si vols llibres infantils o d’adults o bé pel·lícules i nosaltres et preparem un petit lot perquè en puguis gaudir!

Recordeu que les biblioteques segueixen obertes per fer préstec amb cita prèvia:  ens demaneu el que necessiteu per telèfon 972 250611 o per Mail biblioteca@castello.cat, nosaltres us preparem els documents i quedarem entesos amb un dia i una hora per passar-ho a recollir.

Aquí teniu les nostres darreres guies de novetats del mes de novembre a la nostra web: http://scur.cat/J6DKDN. I podeu consultar el catàleg a http://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/search*cat

I si els més petits volem escoltar contes a partir de dijous a les 17 h i durant tot el cap de setmana podran gaudir de la sessió

I el dimecres 18 a les 19: 00, també a través de les nostres xarxes, podreu veure la presentació virtual del llibre Romà i Rosell, el primer de tots d’Ernest Lluch. La presentació anirà a càrrec de Joan Armangué, que recull i presenta els treballs d’Ernest Lluch sobre la vida i el pensament de Francesc Romà i Rossell (Figueres, 1726- Mèxic, 1784). Segons Lluch, Romà i Rossell va ser el primer gran economista després de la desfeta de 1714 i, alhora, el primer català que després de la Guerra de Successió va defensar les reivindicacions polítiques de Catalunya.

#CulturaEssencialiSegura #quèfemalesbiblios