Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Enquesta al sector empresarial local per fer balanç de la temporada d’estiu 2020 marcada per la Covid-19

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries continua recollint informació sobre l’impacte socioeconòmic de la Covid-19 al sector empresarial local per tal de poder preveure mesures i accions per impulsar el teixit empresarial del nostre municipi.
Durant el mes d’agost ja es va fer arribar una primera enquesta referent als mesos de juny i juliol per portar a terme un primer balanç de l’inici de temporada. En aquests moments, creiem que és hora de tornar a fer una valoració, ara sí, amb les dades corresponents a tota la temporada per tal d’obtenir una anàlisi global de la temporada d’estiu 2020.
L’Ajuntament de Castelló d’Empúries vol agrair una vegada més la participació i opinió d’empresaris i comerciants i animar-los a continuar sumant esforços en la lluita contra la crisi sanitària que estem patint.

El formulari, dirigit a tots els sectors econòmics de Castelló i Empuriabrava: comerç, restauració, empreses i autònoms, es pot omplir a través d’aquest enllaç però també  es farà arribar per correu electrònic i a través de la newsletter que es publica i s’envia des del departament de Promoció Econòmica. Recordem que si tens una empresa o negoci i vols rebre informació d’interès referent a les mesures, ajuts i  terminis tant de l‘Ajuntament com d’altres administracions pots inscriure’t a la newsletter a través d’aquest enllaç .