Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions de l’agenda formativa municipal pel període d’octubre de 2022 a gener de 2023

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període d’octubre de 2022 a gener de 2023 de la qual se n’ha obert el període d’inscripcions. 

Aquesta és una edició especial, ja que pot iniciar-se sense mesures de restricció vinculades a la covid-19 com ho havia estat en les darreres. En aquest mateix sentit, es reincorporen algunes activitats que van quedar a aturades arran de la pandèmia, com per exemple el curs d’iniciació als escacs.

Des de l’Ajuntament també, s’ha apostat per seguir oferint i ampliar, cursos, jornades i activitats relacionades amb la formació bàsica, ocupacional i empresarial, amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que busquen feina o volen millorar la seva situació personal i laboral. 

Enguany, s’incorporen algunes activitats que ja s’havien fet altres edicions així com activitats noves, com les píndoles formatives de caire ocupacional i unes jornades de formació empresarial i comercial.

Anna Massot destaca també la nova oferta d’activitats obertes a tothom que es proposen a l’espai del nou centre de dia que es va posar en funcionament el passat mes de febrer. Segons Massot, “arrel de la bona acollida i participació que hi ha hagut a les activitats proposades aquest estiu a les instal·lacions esportives de la piscina El Cau, i a petició de les persones que hi han participat, s’ha volgut fer una nova proposta d’activitats en aquest espai, aprofitant les instal·lacions del centre de dia”. I afegeix que “aquesta és una novetat important que neix de la voluntat de facilitar un espai compartit entre diferents generacions i activitats, afavorint així la relació intergeneracional del municipi i ampliant els recursos on facilitar formació diversa a la ciutadania”.

Aquesta edició doncs, es presenten un total de 34 cursos, jornades i tallers que es classifiquen en: formació bàsica, formació empresarial i comercial, formació ocupacional, salut i creixement personal i artesania. També s’hi poden trobar les activitats organitzades des de l’Ecomuseu-Farinera i la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués, així com les diferents clases que s’ofereixen des de l’Escola Municipal de Música.

Les inscripcions es poden formalitzar via online a través del següent enllaç, on trobareu tota la informació i documentació necessària per a fer la tramitació. 

També es podran realitzar de forma presencial sol·licitant cita prèvia a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC).