Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions de l’Escola Municipal de Música Antoni Agramont

L’escola ofereix una llarga llista d’instruments tant clàssics com moderns i de cobla: Flauta travessera, saxo, trompeta, piano, guitarra, violí, viola, contrabaix, flabiol, tiple, tenora, fiscorn, trombó, bateria, guitarra elèctrica i baix elèctric

L’Escola Municipal de música de Castelló d’Empúries “Antoni Agramont” és un servei educatiu municipal de difusió de la cultura musical, un centre públic obert a tothom i fortament arrelat al municipi. En el centre es duen a terme ensenyaments de música no reglats, estructurats en diferents programes docents que s’adeqüen a la diversitat de necessitats formatives de l’alumnat. L’equip docent està format per un grup interdisciplinari de professionals de reconeguda trajectòria.

La setmana passada es van iniciar les inscripcions per a alumnes a partir de 6 anys, que es podran portar a terme fins al 22 de juny.  Els nens i nenes a partir de 5 anys també es podran inscriure al curs d’iniciació en cas que quedin places lliures.

L’escola municipal de música és un centre públic la titularitat del qual és de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries com a organisme autònom local. S’hi poden cursar diferents nivells:

Iniciació
Cursos destinats a potenciar l’educació i els hàbits musicals dels infants des dels 5-6 anys. Es treballa la música i el moviment, aspectes fonamentals que contribuiran al desenvolupament artístic i global dels infants.

Nivell elemental i mitjà no reglat
Estudis que consten de les assignatures de llenguatge musical, instrument, cant coral i grups instrumentals a partir de 7 anys.

Música per adults
Formació no reglada que consta de llenguatge musical i instrument per alumnes adults, tant si es volen iniciar en la música com fer un aprofundiment.

Instruments que s’ofereixen
L’escola ofereix una llarga llista d’instruments tant clàssics com moderns i de cobla: Flauta travessera, saxo, trompeta, piano, guitarra, violí, viola, contrabaix, flabiol, tiple, tenora, fiscorn i, des d’aquest curs 2020-2021 també es fan classes de trombó, bateria, guitarra elèctrica i baix elèctric

Durant el curs es porten a terme diverses activitats com les  audicions  on es mostra la feina feta I els alumnes tenen l’oportunitat de tenir l’experiència de tocar en públic. Els alumnes també  participen en algunes festes del municipi i al festival Fem Música, del que l’escola és membre. Els grups de cant coral participen a les Activitats del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya). Regularment l’escola organitza cursos de temàtica diversa amb periodicitat variable, com classes magistrals o activitats conjuntes amb la biblioteca del municipi. Algunes d’aquestes activitats no s’han pogut realitzar enguany, a causa de la situació excepcional que estem vivint,  però esperem que es puguin reprendre l’any que ve.

Per a més informació i cites podeu adreçar-vos a musica.castellodempuries@gmail.com.